Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پارسینه»
2024-05-05@21:12:51 GMT

ختنه کردن چه تاثیری بر زندگی جنسی مردان می گذارد

تاریخ انتشار: ۱۰ تیر ۱۳۹۷ | کد خبر: ۱۹۴۴۹۸۸۰


در بسیاری از کشورها پزشکان به دلیل مزایای بهداشتی ختنه کردن را برای پسران مفید می دانند.

پزشکان معتقدند که ختنه احتمال ابتلا به عفونت های منتقله از راه جنسی STIs و عفونت های دستگاه ادراری UTIs ( که در صورت عدم درمان منجر به عفونت کلیوی می شود) را کاهش می دهد.

ختنه کردن احتمال ابتلا به بیماری عفونی جنسی به خصوص ایدز HIV و پاپیلوما انسانی HPV، سرطان آلت تناسلی ، پارافیموز paraphimosis ( پوست ختنه گاه که به عقب کشیده شده دیگر به محل اصلی باز نمی گردد و جریان خون به آلت را قطع می کند ) ، بالانیت balanitis یا التهاب سر آلت تناسلی مردان و عفونت سر آلت تناسلی را کاهش می دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



بر اساس مطالعه ای که در آفریقا انجام شد محققین دریافتند که ختنه احتمال انتقال ویروس ایدز را تا 60% کاهش می دهد.

البته برخی پزشکان به دلیل دردناک بودن و احتمال عفونت بعد از ختنه، انجام آن را غیر ضروری می دانند.

البته ختنه نکردن از نظر بهداشتی و جمع شدن مواد بدبود زیر پوست ختنه گاه برای خیلی از افراد مشکل ساز می شود که باید حتما روزانه به بهداشت و شستشوی آن رسیدگی کنند.


برای بسیاری از مردان این سوال یک سوال میلیون دلاری است: آیا ختنه حساسیت آلت تناسلی را کاهش میدهد؟

برخی متخصصان سلامت ادعا میکنند که ختنه می تواند احساسات جسی را کاهش دهد چون با این روش هزازان پایانه عصبی انتهای آلت تناسلی حذف می شود.

مطالعه ای که در سال 2007 انجام شد نشان داد که آلت تناسلی ختنه نشده نسبت به لمس آرام حساسیت بیشتری نشان می دهد.

ضمن این که این پوست اضافی باعث افزایش اصطکاک و تحریک در زمان دخول می شود.

به گفته دکتر الکس شتینشلوپر Alex Shteynshlyuger مدیر بخش ارولوژی نیویورک، مطالعات نشان میدهد تغییری در احساس مردان بالغی که ختنه می شوند دیده نمی شود.

مطالعه ای که در سال 2016 انجام شد این نکته را تایید کرد، میزان لذت جنسی در مردانی که ختنه شده بودند تغییری با قبل نداشت.   منبع: سیمرغ

منبع: پارسینه

کلیدواژه: ختنه روابط جنسی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.parsine.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پارسینه» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۹۴۴۹۸۸۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد

به گزارش قدس آنلاین، مجمع عمومی سازمان ملل متحد صبح روز جمعه آینده (۲۱ اردیبهشت‌ماه) بررسی پیش‌نویس قطعنامه جدیدی مبنی‌بر درخواست به رسمیت شناختن فلسطین به عنوان یک عضو کامل و هم‌ردیف و همانند سایر کشورهای جهان را آغاز خواهد کرد.

بر اساس نوشته روزنامه القدس العربی، این تلاش مجدد بر اعمال فشار به شورای امنیت برای بررسی مجدد مسأله به رسمیت شناختن فلسطین انجام می‌شود؛ پیش از این، پیش‌نویس قطعنامه الجزایر در ۱۸ آوریل گذشته توسط آمریکا وتو شد، درحالی‌که ۱۲ کشور به این قطعنامه رأی مثبت و سوئیس و انگلیس به آن رأی ممتنع دادند.

پیش‌نویس قطعنامه فردا دوشنبه (۱۷ اردیبهشت) برای مشورت در مورد متن به همه کشورهای عضو توزیع خواهد شد.

طبق گفته یک منبع دیپلماتیک فلسطینی در سازمان ملل، رأی‌گیری این پیش‌نویس ساعت ۱۰:۰۰ صبح روز جمعه به وقت نیویورک انجام خواهد شد.

این منبع همچنین گفت هدف از این اقدام بالا بردن درصد نمایندگی فلسطین در سازمان ملل از یک سو و از سوی دیگر اعمال فشار بیشتر بر آمریکاست که در مقابل خواست و اراده اکثریت قاطع مردم کشورهای جهان که در مجمع عمومی سازمان ملل نمایندگی دارند، ایستاده است.

این منبع همچنین اعلام کرد: ما پیش‌بینی می‌کنیم که پیش‌نویس قطعنامه رأی مثبت بیاورد مگر اینکه کمتر از ۱۴۳ کشور به آن رأی دهند.

منبع: خبرگزاری ایسنا

دیگر خبرها

  • تحریم‌های غرب چه تاثیری بر صادرات روسیه داشت؟
  • احتمال تداوم کاهش تولید نفت خام اوپک‌پلاس
  • مجمع عمومی سازمان ملل قطعنامه عضویت فلسطین را به رأی می‌گذارد
  • احتمال کلنگ‌زنی طرح سه طبقه میدان ونک در سال آینده
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان در مدرسه‌ای در یزد
  • آموزش درس زندگی به دانش آموزان
  • چرا زنان بیشتر از مردان عمر می‌کنند؟
  • دانش‌آموز دختر در لالی به ۳ نفر زندگی دوباره بخشید
  • کوه‌ها هم ترک برمی‌دارند!
  • ماه بر سلامتی کدام عضو بدن ما تاثیر می گذارد؟